Dirigeix el teu propi negoci

Primer de tot, donar-te la benvinguda a La Barqueta de Colors. Has arribat fins aquí, per lo que ets una persona emprenedora, interessada en millorar personal i professionalment.  El nostre projecte, franquicies de guarderies infantils,  és una iniciativa interessant que aporta un valor afegit, t’ajuda a donar aquest primer pas, i t’acompanya perquè no el facis sol, augmentant les probabilitats d’èxit. En definitiva, t’ajudem perquè el teu somni passi a ser una il·lusió real, amb visió de futur. T’ajudem a passar a l’acció.

Posa’t en contacte amb nosaltres, t’informarem dels avantatges de formar part d’una gran família en creixement.

Franqucies de guarderies infantils amb estil propi

Amb estil propi

La Barqueta posa a la teva disposició la franquícia per a que t’associïs amb nosaltres i dirigeixis la teva Barqueta, treballant units sota el mateix sistema de treball i ajudant-te a satisfer totes les necessitats per assolir amb èxit el teu propi negoci.

Franqucies de guarderies infantils amb un projecte segur

Un projecte segur

Formar part de la Barqueta, et suposarà gaudir d’una estructura empresarial sòlida que t’ajudarà a fer una molt bona gestió per obtenir una rendibilitat elevada i un nivell d’ingressos molt estable. Per assegurar l’èxit, tindràs el suport continuat d’ un equip ampli i qualificat, que s’implicarà per ajudar-te a dur a terme el pla pedagògic i la direcció del teu centre.

Franqucies de guarderies infantils amb totes les facilitats

Totes les facilitats

Treballarem molt en equip , per lo que mai et sentiràs sol. Rebràs formació inicial i permanent i en tot moment treballaràs amb un bon clima perquè cuidem les relacions entre els professionals. Comptem amb tu. Fes de la teva vocació la teva feina i emprèn i consolida el teu negoci.

Franqucies de guarderies infantils la Barqueta

Vols fer navegar la teva Barqueta? Nosaltres et truquem

1 + 12 =

Franquicies guarderies infantils: l’èxit de la Barqueta

L’èxit de la franquícia es basa en què som exigents amb el nostre projecte educatiu i ens recolza un equip docent ampli, qualificat, consolidat i molt implicat i en formació constant per a cercar la millora educativa, que reuneix una sèrie de requisits que són indispensables per a poder treballar de manera efectiva.

La Barqueta de Colors
Classe a la Barqueta de Colors
Share This