La Barqueta de Colors som un equip de professionals multidisciplinari, ampli i qualificat, que porta a terme un projecte educatiu i social, basat en l’acompanyament de l’infant en el seu procés de desenvolupament i aprenentatge.

Els objectius de la Barqueta

Els nostres objectius

En els centres La Barqueta, donem resposta a les necessitats que es desprenen de l’àmbit d’educació infantil de 0 a 3 anys, oferint un seguit de serveis pels infants, les famílies i pels professionals de l’educació.

La nostra missió és despertar la il·lusió dels infants per aprendre amb una línia metodològica inclusiva, que potencia la col·laboració conjunta família-escola en una posició de confiança mútua, i les relacions amb l’entorn més proper.

La il·lusió per apendre

Un projecte sólid

Un projecte sólid

Oferim un projecte educatiu i social sólid, fonamentat en l’acompanyament de l’infant en el seu procés de desenvolupament i  aprenentatge.

De 0 a 3 anys

De 0 a 3 anys

Amb un estil propi cuidem cadscún dels recursos docents, formatius i  materials, apostant per una educació de qualitat.

Família + escola

Família + escola

Potenciem la col·laboració conjunta família i escola, per tal de despertar la il·lusió dels infants per aprendre amb una línia metodològica inclusiva.

La Barqueta de Colors a Vilanova
Entrada a la Barqueta de Colors a Vilanova

Com treballem a la Barqueta de Colors

El nostre estil de treball proporciona un ambient càlid i segur pels nens i nenes, tot cobrint les necessitats físiques, afectives, cognitives i socials per desenvolupar-se i relacionar-se.

Amb una metodologia activa, potenciem les capacitats dels infants per a resoldre situacions de la vida quotidiana amb iniciativa i creativitat, i situem a l’infant com a protagonista del seu propi aprenentatge utilitzant el joc com a recurs educatiu, i incorporant programacions didàctiques que permeten l’observació, l’experimentació i la reflexió.

La franquícia

També, la Barqueta, posa a la teva disposició la franquícia per a que t’associïs amb nosaltres i dirigeixis la teva Barqueta, treballant units sota el mateix sistema de treball i ajudant-te a satisfer totes les necessitats per assolir amb èxit el teu propi negoci.

Share This